Non-profit

Med Create i ryggen lyckas du bättre med din startup

Header_så stöttar vi dig_Rityta 1_Rityta 1
Header_så stöttar vi dig-03
Header_så stöttar vi dig-02

Våra startups är olika, men processen är densamma

1.

Första steget på din resa

2.

Upptrappningen och utvecklingen

3.

Resans fortsättning

LÖFTEN SOM VI LOVAR OCH HÅLLER

Hos oss genomgår alla startups samma inkubationsprocess, däremot får du och din startup alltid ett skräddarsytt stöd utifrån ert unika behov. Vår specialitet är att utveckla innovativa startups, oavsett om din lösning är inom energiförsörjning, jordbruk eller hälsa. Efter att ha stöttat över 700 startups vet vi vilka vanliga fallgropar du ska akta dig för samt vilka strategier och kompetenser som måste finnas för att lyckas.

 

Ni sitter på kompetensen för hur er lösning gör skillnad i världen. Vi sitter på kompetensen för hur ni ska lyckas få ut den på marknaden och växa.

Vi ser brett kring företagande och stöttar din startup efter var behovet finns

Jag vill få min startup att lyckas

Hos Create får du tillgång till ett helt gäng affärsutvecklare, alla med en sak gemensamt: Vi älskar att bidra till startups och entreprenörers utveckling. Därför gör vi allt för att du ska lyckas med din startup.

Jag vill finnas på rätt ställe

Vi utvärderar din startups potential och lägger därefter en strategi för att nå ut på rätt plats, vid rätt tillfälle.

Jag vill undvika eventuella misstag

Att inte ha koll på de juridiska frågorna kan komma att kosta din startup dyrt. Men detta hjälper vi dig på Create att undvika.

Jag vill omge mig med rätt kompetens

Inte nog med att vi utvecklar startups – vi hjälper dig också att utveckla ditt team till att nå sin absolut fulla potential.

Create har varit verksamma sedan 2007 och har anställda med bred kompetens inom affärsutveckling och har själva bakgrund som entreprenörer. Vi älskar att få höra om nya lösningar från startups som vill göra skillnad i världen. Tillsammans ser vi till att din startup lyckas.

Non-profit