Non-profit

Med Create får du verktygen för att bygga välfungerande och högpresterande team

Teamutveckling FÖR DIN STARTUP

Studier visar en tydlig koppling mellan bolag med starka team och det ekonomiska utfallet: att ett starkt team ger till 3,5 gånger högre omsättning och så mycket som den dubbla vinstmarginalen! Detta jämfört med bolag som inte satsar på teamet. Undersökningarna visar även på att bolag som satsar på att bygga starka team överträffar genomsnittet på marknaden i 80% av fallen.

Genom vårt forskningsbaserade teamutvecklingsprogram får du alla verktyg du behöver för att lyckas med ditt team.

Hos Create får du tillgång till vårt egna skräddarsydda teamutvecklingsprogram för startups, STEP. Det är baserat på forskning om entreprenörskap och psykologi som stöttar uppbyggnaden av högpresterande och välfungerande entreprenöriella team. I STEP använder vi forskningsbaserade verktyg för att hjälpa både dig som entreprenör att växa och att bygga ett framgångsrikt team i din startup. Genom att identifiera din startups utmaningar, risker och möjligheter på kort och längre sikt och sedan applicera verktyg hittar vi vägen till framgång.

Vanliga frågor som kretsar hur Create hjälper dig och din startup med teamutveckling

Create har varit verksamma sedan 2007 och har anställda med bred kompetens inom affärsutveckling och har själva bakgrund som entreprenörer. Vi älskar att få höra om nya lösningar från startups som vill göra skillnad i världen. Tillsammans ser vi till att din startup lyckas.

Förutom teamutveckling, gör vi mer för att din startup ska lyckas