Non-profit

Nätverk som ger kunskap, stöd och erfarenhet till dig och din startup.

nätverk för din startup

Allt sker i ett sammanhang, därför är det viktigt att se till att du och din startup finns i ett sammanhang som stöttar och erbjuder bästa möjliga förutsättningar för att lyckas. Creates nätverk stöttar startups med erfarenhet, kunskap och ger möjligheter att verifiera affärsmodellen, betalningsviljan eller produkten/tekniken. Vi ser till att koppla ihop er i nationella, internationella nätverk och med kunskapskluster som ser till att hjälpa, verifiera och utmana din startup till framgång.

Nätverk är viktigt för att långsiktigt skapa värde för dig och din startup

Hos Create får du inte bara tillgång till inkubatorns nätverk utan till hela teamets. Hos oss finns ett stort nätverk av samarbetspartners, storbolag och olika aktörer inom allt från offentlig sektor till kunskapskluster. Vi stöttar din startup med att koppla ihop dig med rätt personer och ser till att ni finns i rätt sammanhang. Vi ser till att öppna rätt dörrar för dig och din startup. Med rätt nätverk kan du utveckla din startup och din affär lite snabbare med hjälp av andras erfarenhet och kunskap.

Vanliga frågor som kretsar hur Create hjälper dig och din startup med nätverk

Create har varit verksamma sedan 2007 och har anställda med bred kompetens inom affärsutveckling och har själva bakgrund som entreprenörer. Vi älskar att få höra om nya lösningar från startups som vill göra skillnad i världen. Tillsammans ser vi till att din startup lyckas.

Förutom nätverk, gör vi mer för att din startup ska lyckas