Non-profit

Vi ser till att du har koll och kontroll på lagar och regler för att tryggt accelerera.

Juridik för din startup

Juridik låter komplext och det är det, därför är det viktigt att få tillgång till juridisk expertis. Genom att tidigt få koll på vilka avtal ni har på plats och vilka ni kommer behöva till er affär, så får ni en stabil grund att fortsätta fokusera på att utveckla er startup. Vår erfarenhet är att många tyvärr prioriterar bort att göra en juridisk besiktning av sin startup och kommer i kontakt med jurister först när något skaver. Det resulterar tyvärr ofta att bli kostsamt och tar mycket tid och energi.

Vi ser till att du har juridisk kontroll på din startup, för att du ska ha en trygg grund för din startup och era kunder.

Genom att ständigt ha en nära kontakt och stöttning av juridisk kompetens av din startup och din affär skapas en seriositet för det ni gör. Ni ser till att ta ansvar för att era kunder och samarbetspartners känner trygghet i  att kunna och vilja jobba tillsammans med er. Vi på Create fokuserar på din affär och utvecklingen av er startup och för oss är det en självklarhet att du ska ha insikt och ordning och reda kring juridiken. Det är lika viktigt som vilken annan del av affärsutvecklingen av er startup.

Vanliga frågor som kretsar hur Create hjälper dig och din startup med juridik

Create har varit verksamma sedan 2007 och har anställda med bred kompetens inom affärsutveckling och har själva bakgrund som entreprenörer. Vi älskar att få höra om nya lösningar från startups som vill göra skillnad i världen. Tillsammans ser vi till att din startup lyckas.

Förutom juridik, gör vi mer för att din startup ska lyckas