Non-profit

Accelerera din startup med hjälp av investeringar

Investering för din startup

Genom att ta in investeringar i din startup kan du få de medel du behöver för att accelerera utvecklingen. Det kan dock vara svårt att veta vad din startup är värd i så tidigt skede. Hos Create får du stöd i att förstå möjligheterna, men också riskerna, med denna typ av kapital och när det är läge att börja ta in investeringar.

Vi hjälper dig förstå hur en investerare tänker och vad din startup behöver göra för att få rätt investeringar.

När det kommer till investeringar så är det inte enbart kapital som tillkommer i din startup. Du får även med investeraren och dennes kompetens. Det därför viktigt att göra grundarbetet ordentligt och ha bra koll på vem det är som investerar i din lösning. Hos Create får du stöd i att värdera din startup och förstå vilka värdedrivande faktorer din startup har. Du får även stöd i att ta fram ett skarpt investeringserbjudande så att du har kontroll när du kommer i kontakt med investerare. Vi hjälper dig såklart att komma i kontakt med investerare som finns i vårt nätverk eller via olika investerar event.

Vanliga frågor som kretsar hur Create hjälper dig och din startup med investering

Create har varit verksamma sedan 2007 och har anställda med bred kompetens inom affärsutveckling och har själva bakgrund som entreprenörer. Vi älskar att få höra om nya lösningar från startups som vill göra skillnad i världen. Tillsammans ser vi till att din startup lyckas.

Förutom investering, gör vi mer för att din startup ska lyckas