Non-profit

Vi gör din startup redo för marknaden och din första affär

Marknad & försäljning FÖR DIN STARTUP

Genom Create får du stöd i att analysera dina tilltänkta marknader så att vi tillsammans kan sätta rätt strategier för er marknadsentré. Att förstå din marknad är grunden till att lyckas med din försäljning.

Ingen produkt eller tjänst säljer sig själv, med rätt strategier och förberedelser känns det dock så

Vi får ofta höra att ”min startup har ingen konkurrent” och ”alla är min målgrupp”. Det är lätt att tro att du har en så revolutionerande produkt eller tjänst att alla kommer vilja köpa den, för det finns inget liknande på marknaden idag. Men även de mest innovativa och coola startup bolagen måste jobba hårt med sin försäljning i början. Kunderna du vill ska köpa av dig har idag ett annat sätt att lösa problemet du löser. Vi hjälper dig att bli smart i ditt säljarbete för att du ska få så stor effekt som möjligt. Hos Create får du bland annat stöd med att sätta din säljstrategi och -process utifrån din marknad och dina kunder.

Vanliga frågor som kretsar hur Create hjälper dig och din startup med marknad & försäljning

Ja, i vårt nätverk finns personer som kan analysera olika marknader samt att vi såklart stöttar genom olika samarbetspartners som Ignite, Business Sweden m.fl för att hitta och testa vilken som är bästa marknaden för din lösning.

Försäljning innebär många olika saker och vi på Create stöttar inom flera områden. Det kan handla om att verifiera din marknad, ta fram strategier för att hitta och nå ut till din målgrupp, eller olika lösningar och metoder för att komma in på den offentliga marknaden och vinna relevanta upphandlingar. Vi kan också introducera dig för potentiella kunder via våra nätverk och samarbetspartners som t.ex Ignite, Elektrifieringshuben m.fl.

Självklart kan vi det! Create har partners som finns på andra marknader samt samarbetspartners som kan stötta er internationellt samt att vi själva har erfarenhet av stötta bolag i internationalisering.

Create har varit verksamma sedan 2007 och har anställda med bred kompetens inom affärsutveckling och har själva bakgrund som entreprenörer. Vi älskar att få höra om nya lösningar från startups som vill göra skillnad i världen. Tillsammans ser vi till att din startup lyckas.

Förutom marknad & försäljning, gör vi mer för att din startup ska lyckas

Non-profit