Non-profit

Vi hjälper dig bygga ett starkt och hållbart varumärke

Varumärke FÖR DIN STARTUP

Att bygga ett varumärke är mer än en logotyp och en färgpalett. Ett varumärke är alla associationer som era kunder kopplar ihop er med. Det handlar om hur ni uttrycker er i kommunikation, ert bemötande och hur andra upplever er.

Hos Create får du hjälp att bygga starkt varumärke genom coachning och verktyg med fokus på strategi

Som startup kommer du att arbeta om din affärsmodell ett par gånger, det hör till processen. Detta sätter dock stora krav på ert varumärke. Genom att tidigt tänka strategiskt kring ditt varumärke hjälper det er att omforma er utan att tappa trovärdighet och fart i varumärkesbyggandet. Genom Create får ni stöd genom coachning för ert varumärkesbyggande. Med strategiska modeller får ni insikter och verktyg som kan användas för att lägga grunden för ett starkt varumärke redan tidigt i er startup.

Vanliga frågor som kretsar hur Create hjälper dig och din startup med varumärke

Create har varit verksamma sedan 2007 och har anställda med bred kompetens inom affärsutveckling och har själva bakgrund som entreprenörer. Vi älskar att få höra om nya lösningar från startups som vill göra skillnad i världen. Tillsammans ser vi till att din startup lyckas.

Förutom varumärke, gör vi mer för att din startup ska lyckas