fbpx

Våra företag

Vi gör skillnad för företag som gör skillnad

Vi är våra startups – och deras framgång. Kärnan i Create är vårt arbete med att få startups att lyckas. Vi är non-profit och tar inga andelar i startupsen vi inkuberar. Det gör att du kan lita på den coaching och de råd du får av oss och våra coacher. Vi vill bara att du och din startup ska nå framgång. 

Det fungerar. Sedan starten har över 100 bolag slussats genom Create och närmare 200 miljoner kronor har investerats i att få alla dessa entreprenörsdrivna företag att lyfta. Ett arbete som har varit framgångsrikt, och det är inte utan stolthet vi kan konstatera att 80 % av våra bolag har klivit ur Create som livskraftiga framgångsrika företag.

Nedan ser du några av de startups vi har i vår inkubation just nu.

springande (1)

3D Care

3D Care utvecklar en metod för att 3D-printa ortoser. Ortoser är hjälpmedel som används som ett yttre stöd på en kroppsdel.

ipscreener (1)

IP-Screener

IP-Screener har tagit fram ett digitalt verktyg för att jämföra en innovation med världens patentdatabaser.

Industri

Byte Motion

Bytemotion är en tele-robotik-startup som möjliggör fjärrstyrning av robotar genom Virtual reality.

energi

Novige

Noviges innovativa metod för vågkraft löser mycket av det som tidigare varit energislagets akilleshälar.

mado-el-khouly-6BlK0t-Uuso-unsplash (1)

One Repay

One Repay gör det enklare för pendlare att begära förseningsersättning från en kollektivtrafikoperatör. Därigenom får de fler att ta tåget istället för bilen.

HalsaOValbefinnande

Operationskollen

Genom en app som hjälper patienter att förbereda sig på rätt sätt inför, och efter, en operation kapar Operationskollen vårdköerna.

Veponic

Veponic

Veponics system använder lokala energitillgångar i kombination med automation och robotik för att skapa en modell för urban och vertikal odling. ​

Bild_ingen_hunger

Skira

Skira har skapat en digital handelsplats för att bönder ska kunna sälja och köpa spannmål och foder utan mellanhänder.

gyghub

Gyghub

Gyghub är en lösning för att företag ska kunna tillvarata sina medarbetares engagemang i de hållbarhetsfrågor dessa individer själva brinner för.

framvik

Framvik Produktion

Framvik Produktion har tagit fram en träningssimulator i VR-miljö för konflikthantering. Simulatorn har namnet D-escalator.

älg (1)

Viltvägen

Viltvägen har skapat en enkelriktad sluss som aldrig kärvar, fryser eller fastnar, vilket gör att vilda djur kan ta sig ut från en instängslad väg.

RBLC-2

Robotic Lawn Care

Robotic Lawn Care ersätter högljudda och bensindrivna åkgräsklippare med tysta, batteridrivna robotgräsklippare.

tendium (1)

Tendium

Tendium är ett forskningsbolag som använder artificiell intelligens för att effektivisera den offentliga marknaden.

övrigt

Wedevia

Wedevia jämför försäkringar på innehåll snarare än pris – och matchar kunden mot den försäkring som ger mest värde för just den.

Några av våra alumner

SallyR

Sally R

Sally R använder rymdteknik för att effektivisera ventilation i byggnader. De återfinns på Ny Tekniks lista över Sveriges 33 mest lovande tech-startups

Zoomability

ZOOMABILITY

Zoomability säljer ett elektriskt allterrängfordon som kan framföras av människor med nedsatt funktion i benen. De noterades på Spotlight Stockmarket 2019.

SRH

Scandinavian Real Heart

Scandinavian Real Heart har utvecklat ett mekaniskt hjärta för människor som väntar på operation. De är noterade på Spotlight

RF

Racefox

Racefox är en digital coach i din mobiltelefon - oavsett om du behöver bli bättre på att skida eller löpa. Racefox har hyllats av en av världens mest ansedda techtidningar - Wired.

Be

Bestic

Bestic har utvecklat en robot för att människor med nedsatt funktion i armarna ska kunna äta utan hjälp från andra. De har fick 2018 patent på sitt styrsystem i USA.

wop

Wopify

Wopify använder AI för att matcha arbetssökande mot sin kandidatbank, utan fördomar och utan CV:n. De har under 2019 tagit in 1,9 miljoner i investeringar.

Låt oss göra skillnad för dig som gör skillnad

Ansök till Create redan idag!

Boka ett möte för mer information

Ansökan till Create

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!