fbpx

Sörm-X

Har du just dragit igång en startup med Sörmland som bas?

Genom Sörm-X kan du få den kunskap du behöver för att lyckas – och dessutom få en möjlighet att pitcha för investeringar från Sörmlandsfondens änglar. 

Bakom varje framgångsresa finns en oglamorös start. Apple, Google, Amazon och Microsoft började alla i ett garage. De är idag världens 4 högst värderade företag. Vi hoppas och tror att nästa unicorn finns i ett garage i Sörmland.

Tillsammans med Sörmlands Sparpank och Region Sörmland anordnar vi därför varje år ett för-inkubationsprogram, en testdrive, för sörmländska startups i tidig fas. Create har över 10 års erfarenhet av affärutveckling och bolagsbyggande i startups, men vanligtvis kräver vi att våra startups är etablerade på marknaden och har ett team på plats. De kraven släpper vi på under Sörm-X, där vi istället tittar på den långsiktiga potentialen.

I Sörm-X får ni som founders möjligheten att delta i workshops och delta i inspirerande föreläsningar om hur ni kan bygga er lilla startup till ett stort framgångsrikt företag. Ni får verktyg för att sätta ihop rätt team, hitta rätt affärsmodell och hur ni kan skala upp ert erbjudande. Dessutom får ni en coach som under några månader hjälper er att hitta en väg till era mål.

Programmet avslutas med en möjlighet att pitcha för Sörmlandsfonden och deras anslutna änglar. Det är en möjlighet för dig och din startup – inte bara att få en investering, utan också att testa din affärsidé på några av Sveriges mest erfarna investerare. 

Låter det här intressant? Ansök nedan. Skriv Sörm-X först i beskrivningen av er startup. 

 

Låt oss göra skillnad för dig som gör skillnad

Ansök till Create redan idag!

Boka ett möte för mer information

Ansökan till Create

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!