fbpx

Projekt

Tillsammans blir vi starkare

Vi försöker alltid hitta sätt att förbättra möjligheterna för våra startups att lyckas. Vi har därför ett antal projekt tillsammans med andra aktörer för att stärka vårt erbjudande. Du kan läsa om dem genom att klicka på korten nedan.

Scaleups logga

Swedish Scaleups

Swedish Scaleups är ett projekt vi driver tillsammans med andra inkubatorer och science parks i östra mellansverige för att hjälpa lite större och äldre tillväxtföretag att växa snabbare.

energi

NRGY HUB

NRGY HUB är ett projekt för att tillhandahålla startups och innovatörer med virtuella och fysiska testbäddar, öppna data och olika affärsstödjande processer. Syftet är att skapa morgondagens energilösningar.

rawpixel-558597-unsplash

STEP - STARTUP TEAM

En av de viktigaste faktorerna för att en startup ska lyckas är högpresterande team. Create har med finansiering från Vinnova tagit fram ett program för teambuilding och HR skräddarsytt för startups.

Crossover_1

Cross over

Crossover riktar sig till personer som har en idé som kan lösa problem i samhället. Projektet skapar en plats och en metod där entreprenörer kan utveckla sin företagsidé så att den blir socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar.

SormX

SÖRM-X

SörmX är vårt förinkubationsprogram i Sörmland. Vi ger sörmländska startups i tidig fas den kunskap och de verktyg de behöver för att utvecklas. Startupsen får också en erfaren entreprenörscoach som ger dem råd på vägen.

Låt oss göra skillnad för dig som gör skillnad

Ansök till Create redan idag!

Boka ett möte för mer information

Ansökan till Create

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!