Projekt

Tillsammans blir vi starkare

Vi försöker alltid hitta sätt att förbättra möjligheterna för våra startups att lyckas. Vi har därför ett antal projekt tillsammans med andra aktörer för att stärka vårt erbjudande. Du kan läsa om dem genom att klicka på korten nedan.

Scaleups logga

Swedish Scaleups

Swedish Scaleups är ett samverkansprojekt tillsammans med 10 andra inkubatorer och science parks i östra mellansverige för att stötta innovativa bolag med en hållbar tillväxt.

energi

NRGY HUB

NRGY HUB är ett projekt för att tillhandahålla startups och innovatörer med virtuella och fysiska testbäddar, öppna data och olika affärsstödjande processer. Syftet är att skapa morgondagens energilösningar.

rawpixel-558597-unsplash

STEP - STARTUP TEAM

En av de viktigaste faktorerna för att en startup ska lyckas är högpresterande team. Create har med finansiering från Vinnova tagit fram ett program för teambuilding och HR skräddarsytt för startups.

Hub_Banner_SaveTheDate_16-9_Pink

Sweden Innovation days

Sweden Innovation Days är en satsning som ska sätta Sverige som innovationsland på kartan. Under tre dagar arrangeras workshops, föreläsningar och matchmaking där svenska startups och storbolag får möjlighet att träffa nya samarbetspartners från 10 olika länder.

SormX

SÖRMX

SörmX är vårt förinkubationsprogram i Sörmland. Vi ger sörmländska startups i tidig fas den kunskap och de verktyg de behöver för att utvecklas. Startupsen får också en erfaren entreprenörscoach som ger dem råd på vägen.

Låt oss göra skillnad för dig som gör skillnad

Ansök till Create redan idag!

Boka ett möte för mer information

Ansök till oss

* Vilket språk önskar du att vi kommunicerar med dig på?

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!

Apply to us

* Which language do you want us to communicate with you in?

After complete application, we will contact you within a few days. Create does not share information with third parties without your permission. By uploading information, you agree that we process them in accordance with our privacy policy.
Upload your pitchdeck (not mandatory). (max 20mb / file)

Ansök till SörmX

Endast fält med asterisk * är obligatoriska. Pitchdeck är inte obligatoriskt

Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)