fbpx

NRGY HUB

Samarbete för framtidens energirelevanta lösningar

NRGY HUB är ett projekt för att skapa ett samlade nav för energiteknik och tillhörande systemtjänster i Sverige. Genom att skapa, samla in och tillhandahålla virtuella och fysiska testbäddar, öppna data ökar möjligheterna för snabbare utveckling av nya energilösningar. 

Projektet riktar sig främst mot företag, startups och innovatörer. 

kontrollrum

Fysisk TESTBÄDD

Studsvik Technology Park erbjuder fysiska testmiljöer inom teknikområden som energi och miljö. Testbädden fysisk utgörs av fastighetsmedia och infrastruktur för forskning och utveckling av test- och demonstrationsmiljöer.

Stad

VIRTUELL TESTBÄDD

Vår virtuella testbädd innehåller öppen data som om hur energi, vatten, trafik och avfall flödar genom en stad. Denna data kan vi göra tillgänglig för startups som vill bidra till att bygga framtidens städer.

create-vara-foretag-1920px

Affärsutveckling

I affärsutvecklingsprogrammet Scale Here får personer från utvalda företag möjligheten att lära och utveckla verktyg som hjälper dem med att förverkliga sina idéer och expandera företaget. ​

Våra partners

NRGY HUB koordineras av MDH och har sitt huvudfäste i Västerås som är ett starkt energicentrum i Sverige. Finansiärer är Tillväxtverket och Europeiska regionala utvecklingsfonden. 

Förutom Create deltar:

Mälardalens Högskola
Energimyndigheten
Mälarenergi
SynerLeap powered by ABB
Studsvik Tech Park
STUNS
Region Västmanland

 
 

Boka ett möte för mer information

Ansök till oss

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!

Ansök till SörmX

Endast fält med asterisk * är obligatoriska. Pitchdeck är inte obligatoriskt

Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)