AFFÄRSUTVECKLARE MED FOKUS PÅ VARUMÄRKE

SISTA ANSÖKNINGSDAG 28 FEBRUARI

JUBLAR DU NÄR ANDRA LYCKAS?

Det gör vi här på Create också! Som affärsutvecklare hos oss får du chansen att tillsammans med ett grymt team bidra till utveckling av människor, hållbara affärer och nya tillväxtföretag. Här gör vi skillnad för entreprenörer i innovativa startups som gör skillnad, det är, enligt oss, världens bästa arbetsplats. Du kommer att träffa spännande startups med banbrytande innovationer. Startups som har höga och globala ambitioner för sina verksamheter. Tillsammans med teamet i Create följer du entreprenörerna på nära håll genom resan till lyckad kommersialisering. Låter inte det ganska coolt?

Fortsätt ner och läs mer om jobbet, vad väntar du på!

Vi på Create

Vi är ett litet men starkt team, som broderligt och systerligt delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper till varandra. Vi samverkar med andra aktörer, inkubatorer och storbolag i Mälardalen, men även nationellt. Det är ett omväxlande arbete där vi kan lova att det hela tiden händer grejer. Vi jobbar alla självständigt i våra uppdrag, men vi har alltid teamet bakom oss. Tillsammans gör vi störst skillnad för våra startups och det genomsyrar allt vi gör.

Vem vi tror att du är

För att lyckas ser vi dig som, förutom relevant utbildning och erfarenhet av hur man bygger framgångsrika företag, har en extra kärlek för att hjälpa till att skapa starka och hållbara varumärken. Du har med fördel gjort entreprenörsresan själv och har kanske till och med kunskap om att ta in externt kapital? Vi ser framför oss att du som person är nyfiken, engagerad och brinner för att hjälpa andra att lyckas. Du har förmågan att se behov innan de uppstår och kan pedagogiskt förklara (och ibland övertala) vad vägen framåt är.

Kriterier

  • Relevant utbildning eller
  • har en dokumenterad erfarenhet av affärscoachning av bolag
  • Du har erfarenhet av att bygga varumärken från grund
  • Ett extra plus om du har erfarenhet av att ta in externt kapital

Anställningsform

  • Fast anställning
  • Placeringsort Eskilstuna eller Västerås
  • Arbetet utförs på bägge orter

REDO ATT SÖKA JOBBET?

Sitter du nu och tänker att du skulle passa perfekt på Create och Create skulle vara perfekt för dig, då är det bara att börja skriva ditt cv och personliga brev som övertygar oss om att du är rätt person för oss och våra startups.

Klicka gärna runt på hemsidan för att läsa mera om Create och din potentiellt nya arbetsplats.

För att söka tjänsten mejlar du cv och personligt brev till madeleine@create.se sista ansökningsdag är 28 februari 2022.

Ansök till oss

* Vilket språk önskar du att vi kommunicerar med dig på?

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

Apply to us

* Which language do you want us to communicate with you in?

After complete application, we will contact you within a few days. Create does not share information with third parties without your permission. By uploading information, you agree that we process them in accordance with our privacy policy.
Upload your pitchdeck (not mandatory). (max 20mb / file)

Ansök till SörmX

Endast fält med asterisk * är obligatoriska. Pitchdeck är inte obligatoriskt

Vilket språk önskar du att vi kommunicerar med dig på?*

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Boka ett möte för mer information