Industri och infrastruktur

Industri, infrastruktur och innovation

Industrin har, och fortsätter vara en viktig aktör i såväl Eskilstuna som Västerås. Här finns också nationella nätverk och globala företag inom såväl robotisering, automation och fordonsteknik. Det gör att vi är fast förankrade i en region med stora möjligheter att möta hållbarhetsutmaningarna inom området ”Hållbar innovation, industri och infrastruktur”.

Digitaliseringen av samhället och produktionsmedlen utgör en fantastisk möjlighet, där oöverträffade mängder information finns tillgängliga för oss, bara genom en knapptryckning på en mobil. Vi vill verka för att fler människor, och företag, ska få tillgång till digitaliseringens möjligheter genom att tillgängliggöra artificiell intelligens, internet of things, och digitalisering för fler. Vi vill ha fler startups som gör tillgången till ovanstående billigare, enklare eller bättre.

Vi vill också, genom att affärsutveckla startups inom det området, bidra till att stötta en omställning till en mer miljömässigt och socialt hållbar produktion. Stora vinster för vår miljö och vårt samhälle finns också genom att hitta nya sätt att framställa och tillvarata produkter och samtidigt minska vårt resursanvändande.

Tåget är, paradoxalt nog, inte bara det äldsta motoriserade fordonet, utan också det som i den stora klimatomställningen, har störst framtid för sig. Här är vi bra placerade, både geografiskt och nätverksmässigt med en närhet till Järnvägsklustret i Västerås. Vi vill också stötta startups med innovationer med som på andra sätt, och med förbättrade eller helt nya fordon bidrar till att våra transporter blir mer klimatsmarta och miljövänliga.

Ansök till oss

* Vilket språk önskar du att vi kommunicerar med dig på?

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

Apply to us

* Which language do you want us to communicate with you in?

After complete application, we will contact you within a few days. Create does not share information with third parties without your permission. By uploading information, you agree that we process them in accordance with our privacy policy.
Upload your pitchdeck (not mandatory). (max 20mb / file)

Ansök till SörmX

Endast fält med asterisk * är obligatoriska. Pitchdeck är inte obligatoriskt

Vilket språk önskar du att vi kommunicerar med dig på?*

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Boka ett möte för mer information