fbpx

Gyghub

Gyghub är en lösning för att företag och organisationer ska kunna tillvarata sina medarbetares engagemang i de hållbarhetsfrågor dessa individer själva brinner för. Lösningen möjliggör för företag att samarbeta för att bidra till FN:s globala mål utifrån medarbetarnas egna preferenser. 

Lösningen bygger på att företag och organisationer sätter upp hållbarhetsprojekt  där de kan efterlysa kompetens och resurser både internt och externt. En anställd på ett annat företag, som besitter rätt kompetens eller har tillgång till rätt resurser kan sedan anmäla sig till att bidra till projektet, som då blir ett samarbete mellan de inblandade organisationerna. 

Projektet redovisas i lätt-tillgängliga och spridbara stories vilket kan marknadsföra såväl de iblandade företagen som den anställdes engagemang. 

Boka ett möte för mer information

Ansök till oss

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!

Ansök till SörmX

Endast fält med asterisk * är obligatoriska. Pitchdeck är inte obligatoriskt

Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)