Non-profit

Vi hjälper dig finansiera din uppstart på ett smart sätt

Finansiering FÖR DIN STARTUP

Att hitta finansiering kan vara svårt, desto svårare att veta hur du ska använda de medel som finns på bästa sätt. Genom Create får du stöd i vilken typ av finansiering som finns tillgänglig och hur du smartast använder den för att bygga din startup.

Hos Create hjälper vi startups lägga en smart strategi för att accelerera din tillväxt och utveckling

Genom att vara inkuberad hos Create får du tillgång till så kallade sprintar, detta är medel som kan användas för att accelerera din startups utveckling. En sprint är avsett för att verifiera din idé innan den går i produktion. Det kan t ex vara för att se om den redan finns, ta fram produkten eller tjänsten som prototyp, testa den, skydda den, göra enklare marknadsundersökning, etc. Vi vet hur viktigt det är att vara snabb som startup. Tajming är en av de viktigaste delarna för att du ska lyckas på din marknad. Då gäller det att ha en plan för hur du ska finansiera din startups tillväxt och utveckling. Hos Create får du stöd med hur du kan använda och hitta bidrag, projektutlysningar, lån och tidiga investeringar.

Vanliga frågor som kretsar hur Create hjälper dig och din startup med finansiering

Create har varit verksamma sedan 2007 och har anställda med bred kompetens inom affärsutveckling och har själva bakgrund som entreprenörer. Vi älskar att få höra om nya lösningar från startups som vill göra skillnad i världen. Tillsammans ser vi till att din startup lyckas.

Förutom finansiering, gör vi mer för att din startup ska lyckas