fbpx

Fibu

Fibus lösning för att ersätta plastbaserade förpackningsmaterial lämpar sig väl för att förpacka exklusiva produkter och kommer därigenom minska användandet av, och efterfrågan efter plastbaserade förpackningsmaterial.

Fibu erbjuder ett förpackningsmaterial baserat på restprodukter inom pappersindustrin. En fördel jämfört med andra cirkulära förpackningsmaterial är att Fibus material är osyntetiserade, vilket samtidigt förenklar produktionen samtidigt som det ger tydliga mervärden.

Förpackningsmaterialet lämpar sig väl för leverantörer och e-handlare som vill förtydliga sitt hållbarhetsåtagande för slutanvändaren. Produkten kommer då att möta kunden i en förpackning som känns, luktar och ser ut att vara precis vad den är, helt naturliga träfibrer. Samtidigt är materialet mjukt och skönt att röra vid.

Inkuberade hos Create sedan 2020

Boka ett möte för mer information

Ansök till oss

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!

Ansök till SörmX

Endast fält med asterisk * är obligatoriska. Pitchdeck är inte obligatoriskt

Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)