Customer Experience Management Program

Hur ni får kunderna att känna efter en upplevelse med er – avgör er framgång. Förbättra era kundupplevelser genom vårt diplomerande Customer Experience Management Program för startups.

Kunden är syftet med er verksamhet

Customer Experience (CX) är den viktigaste faktorn till framgång. Det handlar om att göra kunden till kärnan i allt man gör och skapa tillväxt genom att leverera interaktioner och ömsesidigt värde till kunderna. Det handlar om att omvandla affärsstrategi, produkt och tjänst, kultur och medarbetarskap till praktisk handling. Att leverera unika upplevelser till kunder.

Våra verktyg i Customer Experience Management

Kundstrategi

Vad vill ni att era kunder ska känna om er? Och hur bygger ni en strategi som kommer ta er dit?

 

Kundanalys

Vem är er egentliga kund? Vilka är era kunders djupare behov och förväntningar i interaktionerna med er? Och hur ska ni designa upplevelser som uppfyller behoven?

Kundresa

Hur designar ni kundresan på bästa sätt? Och hur ser ni till att synka alla processer, strategier, behov, känslor, team, system, möjligheter och risker för att kunna ge den ultimata kundresan?

Kundmätning

Mäter ni rätt saker? Hur vet ni om kunden egentligen är nöjd? Och vad  ni behöver förbättra?

Kundcentrerad kultur

Hur skapar ni en kundkultur som fångar medarbetarnas hjärtan att vilja göra det bästa för kunderna?

Analys & handlingsplan

Hur vet ni vad just ni behöver fokusera på för att nå tillväxt hos kunderna?

Customer Experience Management

CX är den vetenskapliga metodiken som förvandlar retoriken ”sätta kunder i hjärtat av allt” till verklighet. I programmet får du globala ”best practises” inom CX Management metoder och verktyg för hur du kan designa, förändra och leda kundupplevelsen som ökar vinst, tillväxt och kundlojaliteten. Vi hjälper dig att skapa, utveckla eller modifiera dina affärsprocesser med kunden i fokus.

Den perfekta mixen

CX är ett unikt erbjudande som du endast kan få genom vår inkubator. Tillsammans med STEP (Startup Team Entreprenuership Program) utvecklas ni till ett högpresterande team som maximerar en kundcentrerad kultur som strävar mot samma syfte och mål som era kunder har. Läs mer om STEP här.

Säg hej till Veronika!

Veronika är den du ska snacka med om du vill fråga något om CX och att skapa kundresor som gör skillnad i ditt bolag. Hon är passionerad i att leverera överträffande kund och medarbetarupplevelser. Hennes framgångar bygger på att alltid utgå från kvalitet, rätt värderingar och bygga på människan som den största tillgången i organisationen.

_DSF7793_web_färg

Veronika Luxemburg är global expert inom ämnet Customer Experience Management och har i över 15 år hjälpt organisationer som bland annat ABB, BP, AlfaLaval, Electrolux, F-secure, Government of Jersey, Ignite, Nyköpings kommun, RAKBANK Dubai, CIM Chartred Institute of Marketing UK och många fler, framåt i sin kundcentrering.

CXPA (Customer Experience Professional Association cxpa.org) erkände Veronika som den första svenska certifierade ’CX professional, CCXP’. 2019 utvaldes även Veronika till nomineringen ’global CX Impact Award’ och kom sedan till Create för att bidra med sin kunskap i ämnet till det svenska näringslivet.

Som fd Global Customer Excellence Manager för ABB Robotics har hon lett visionen och den strategiska implementeringen av CQX (Customer Quality Experience) i +50 länder och +6 500 anställda.

Kom igång och skapa kundupplevelser som gör skillnad i din startup hos oss.

Ansök till oss

* Vilket språk önskar du att vi kommunicerar med dig på?

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

Apply to us

* Which language do you want us to communicate with you in?

After complete application, we will contact you within a few days. Create does not share information with third parties without your permission. By uploading information, you agree that we process them in accordance with our privacy policy.
Upload your pitchdeck (not mandatory). (max 20mb / file)

Ansök till SörmX

Endast fält med asterisk * är obligatoriska. Pitchdeck är inte obligatoriskt

Vilket språk önskar du att vi kommunicerar med dig på?*

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Boka ett möte för mer information