fbpx

STEP – STARTUP TEAM ENTREPRENEURSHIP PROGRAM

Idag erbjuds startups affärsutveckling inom teknik ekonomi och marknadsföring, fokus på affärsplanen – men entreprenörerna eller teamet arbetar inte tillräckligt många med. Ett fungerande lag är en av de viktigaste delarna för lyckas eller inte med sitt startup. Utifrån ett investseraperspektiv är teamet avgörande om företaget kommer att lyckas eller inte.

STEP är ett skräddarsytt teamutvecklingsprogram för startups, baserat på forskning om entreprenörskap och psykologi, som stöttar uppbyggnad av högpresterande och välfungerande entreprenöriella team. Detta genom fokus på både individens och teamets utveckling. Programmet har utvecklat konkreta verktyg för att hjälpa startup-team att arbeta med beteendevetenskap, HR och självledarskap. Målet är att programmet ska användas i det nationella innovatiosstödsystemet.

STEP erbjuder startupteam verktyg inom områden så som:

  • Rekryteringsstrategi
  • Välfungerande och högpresterande startupteam som fungerar på riktigt
  • Startupkultur i praktiken
  • Konflikthantering
  • Engagemang och feedback.
  • Kultur i startupteam: hur får man det att fungera i praktiken?
  • Hur gör man när det inte går som man tänkt sig

Genom att identifiera bolagens utmaningar, risker och möjligheter på kort och längre sikt och sedan applicera verktyg får vi fler entreprenörer att lyckas och fler team att göra verklighet av affärsidéer.

I höst är det dags att ta nästa steg i Startup Team Entrepreneurship Program. Vi har bjudit i flera högintressanta externa personer för att hitta skräddarsydda lösningar för just ert företag. Dessutom kommer ni få möjlighet till att vara en del av ett erfarenhetsutbyte med andra startups i STEP och därigenom få verktyg att lösa utmaningar och fånga möjligheter innan de dyker upp i er vardag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Boka ett möte för mer information

Ansökan till Create

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!