fbpx

AFFÄRSUTVECKLARE TILL CREATE BUSINESS INCUBATOR

Har du upplevt stoltheten när någon du coachat lyckas? Känner du dig som en vinnare när du hjälper andra att vinna? Vi på Create lever för detta. Vi är ambassadörer för entreprenörer och vi älskar Startups! Om du dessutom sätter stolthet i att få vara med och påverka tillväxten i din region så skall du fortsätta att läsa.

Vi söker nu dig som vill fortsätta vår framgångsrika resa. Ditt uppdrag som affärsutvecklare hos oss blir att inta rollen som coach för såväl startups som väletablerade bolag. Du kommer att agera som spindeln i nätet mellan våra bolag, våra samarbetsparter, och de övriga parterna i olika projekt som vi är involverade i.

Vi på Create balanserar entreprenörskap med professionalism för att stötta och utmana våra inkuberade startups. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med att utveckla expansiva och snabbväxande företag, antingen i en operativ eller rådgivande roll. För att du ska ha bra möjligheter att leverera värderar vi tillgång till nätverk i Västmanland och Södermanland eller erfarenhet av det innovationssystem Create är en del av.

De entreprenörer Create arbetar med är ofta experter på sina områden, har i många fall tagit fram banbrytande innovationer och har höga, ofta globala, ambitioner för sina verksamheter. Det ställer höga krav på dig som rådgivare, att du bidrar med en hög energi, nyfikenhet och vet vad du talar om.

Vår verksamhet är flexibel och vi ser därför stora möjligheter att anpassa din roll efter din kompetens och bakgrund, men vi ser gärna att du har dokumenterad kompetens inom företagsekonomi, teknik, innovation, eller marknadsföring. Vi kommer att sätta stor vikt vid framåtanda, ambitionsnivå och leveransförmåga. Om detta stämmer in på dig hoppas vi att du hör av dig till oss.

I denna rekrytering samarbetar vi med Grimaldi Access och du söker tjänsten via www.grimaldiab.se Frågor kan vändas till Märta Grimaldi på 073-684 41 15. Välkommen med din ansökan senast den 7 april 2019.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Boka ett möte för mer information

Ansökan till Create

Efter komplett ansökan kommer vi att kontakta dig inom några dagar. Create delar inte med sig av information till tredje part utan ert tillstånd. Genom att ladda upp uppgifter godkänner Ni att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy.
Ladda upp pitchdeck (max 20mb / fil)

Tipsa en vän om Create!