Non-profit

Affärsutveckling för att lyckas snabbare och undvika misstag

AFFÄRSUTVECKLING FÖR DIN STARTUP

Affärsutveckling innebär att vi ser över och optimerar din startups affärsdrivande processer. Det kan låta komplext, men syftar till att hjälpa din startup ta form, växa och lyckas.

Som grundare är det självklart att du på ett emotionellt plan blir djupt engagerad i din startup. Passionerad. Det är något bra och en förutsättning för att orka driva framåt. Det kan också göra att du hamnar i en bubbla och har svårt att se klart. Affärsutvecklarens roll är då att på ett objektiv sätt ge råd om vad som är rätt för din startups utveckling, och hjälpa dig se helheten.

Affärsutveckling är skapandet av ett långsiktigt värde för din startups och era framtida kunder

Hos Create har varje startup en dedikerad affärsutvecklare som är specialist på att utveckla startups. Denne kommer att se till att du och ditt team fokuserar på rätt saker i rätt tid, samt att ni får rätt stöd när det behövs av oss genom så kallade sprintar. Affärsutvecklaren ser till att ni har strategier och planer på plats, samt att ni besitter den kompetens som behövs för att skala upp er verksamhet. Det kan till exempel vara att se till att ni får utbildning inom ekonomisk analys, kompetensförsörjning eller datasäkerhet.

Vanliga frågor som kretsar hur Create hjälper dig och din startup med affärsutveckling

Create har varit verksamma sedan 2007 och har anställda med bred kompetens inom affärsutveckling och har själva bakgrund som entreprenörer. Vi älskar att få höra om nya lösningar från startups som vill göra skillnad i världen. Tillsammans ser vi till att din startup lyckas.

Förutom affärsutveckling, gör vi mer för att din startup ska lyckas