Zoomability zoomar vidare

Zoomability utvecklar eldrivna enmansfordon som skapar rörelsefrihet och körglädje för alla överallt vilket framgår av vår mission: A Free Mind In Motion. Vår vision är att alla skall ha rätt till det som erbjuds i samhället och vår affärsidé är att omvandla hinder till möjligheter.

Vi hade inte kunnat utveckla vår idé till färdig säljande produkt om vi inte kommit in i Create i rätt tid och träffat rätt människor.

Zoomabilitys vision är att alla har rätt till äkta körglädje överallt. När några säger att det inte går att köra elfordon i terrängen gäller det att se alla gamla hinder som nya roliga möjligheter. Vi har inte lösningen på allt men vi har börjat med att frigöra skog och mark, snö och sand med vårt nya och revolutionerande eldrivna terrängfordon Zoom Uphill, en cykel klass III för alla, överallt.

Vi kallar det för att ”zooma”. Att zooma in, zooma ut eller zooma lugnt. Att se på nära håll och på avstånd.
Att åka dit man vill, tillsammans eller själv, utan att störa djur och natur och samtidigt ha så roligt att smilbanden nästan spricker.

Det kan gå ganska fort, men upplevelsen kan också ligga i att smyga fram. Men det viktigaste av allt – det är du som bestämmer. Det är din körglädje som driver oss på Zoomability.

Under Create tiden har vi attraherat extern finansiering och rekryterat nyckelmedarbetare. Vi står inför stora utmaningar vad gäller internationell expansion men det är fullt möjligt att vi är ledande inom Personal Mobility inom några år.

– Vi hade inte kunnat utveckla vår idé till färdig säljande produkt om vi inte kommit in i Create i rätt tid och träffat rätt människor. Stödet vi fått av Create, har gjort att vi är starkare än någonsin! säger Karri Zanderléhn och Mikael Löfstrand, grundare till Zoomability.

 

zoom

 

Inläggstaggar: