Våra bolag

Entreprenöriellt driv

+ erfaren coaching = ett framgångsrecept

Hjärtat i Create är den energi som kommer från alla våra drivna entreprenörer. Det märks direkt man kommer innanför dörrarna att det här är en miljö för de som brinner för sina idéer och att utveckla dem till framgångsrika företag. För oss som coacher är det ett privilegium att få bidra med vår kompetens och våra erfarenheter på den resan.

Sedan starten har över 100 bolag slussats genom Create och närmare 200 miljoner kronor har investerats i att få alla dessa entreprenörsdrivna företag att lyfta. Ett arbete som har varit framgångsrikt, och det är inte utan stolthet vi kan konstatera att 80 % av våra bolag har klivit ur Create som livskraftiga framgångsrika företag.

LÄS MER OM VÅRA ALUMNER »

Zoomability AB

Med visionen ”att skapa rörelsefrihet åt alla, överallt” utvecklar och säljer Zoomcamp eldrivna terränggående fordon som skapar rörelsefrihet och ger körglädje i naturterräng och i urban miljö.

Under Create tiden attraherade vi extern finansiering och rekryterade nyckelmedarbetare. Nästa stora utmaning är internationell expansion.

Vi hade inte kunnat utveckla vår idé till färdig säljande produkt om vi inte kommit in i Create i rätt tid och träffat rätt människor. Stödet vi fått av Create, har gjort att vi är starkare än någonsin!

LÄS MER OM ZOOMABILITY »

Scandinavian Real Heart AB

Scandinavian Real Heart utvecklar den första mekaniska hjärtpumpen i världen som efterliknar kroppens naturliga cirkulation och som ska kunna användas som en övergångslösning för patienter som väntar på en hjärttransplantation. Siktet är inställt på att Real Hearts pump ska bli en permanent lösning som opereras in istället för ett donatorhjärta i framtiden.

Pumpen har utvecklats i samarbete med hjärtspecialister på Thoraxkliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset samt flera teknikspecialister inom olika kompetensområden.

Vi har under vår tid i Create haft ett stort stöd av vår affärscoach och siktar nu mot att ta in riskkapital för att komma vidare mot djurförsök och kliniska studier.

LÄS MER OM SCANDINAVIAN REAL HEART »

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra affärsutvecklare om du vill veta mer hur vi kan stötta dig och ditt företag.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad på vad som händer hos Create och våra spännande företag.