people pointing at paper

Create och Automation Region söker en affärsutvecklare

Det här är jobbet för dig som jublar när du ser andra lyckas. Som affärsutvecklare på Create får du chansen att tillsammans med ett grymt team bidra till utveckling av människor, affärer och nya tillväxtföretag.

Ditt uppdrag som affärsutvecklare blir att inta rollen som coach för entreprenörer/företagare inom såväl startups som väletablerade bolag inom industrisektorn. Tillsammans med teamet i Create och teamet på Automation Region följer du entreprenörerna/företagarna på nära håll genom resan till lyckad kommersialisering. Som affärsutvecklare blir du en nyckelperson i arbetet med att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra företag.

De entreprenörer Create arbetar med är ofta experter på sina områden, har i många fall tagit fram banbrytande innovationer och har höga, ofta globala, ambitioner för sina verksamheter. Det ställer höga krav på dig som rådgivare, att du bidrar med en hög energi, nyfikenhet och vet vad du talar om. Därför vill vi att du, utöver relevant utbildning, själv har en gedigen bakgrund inom automation och kunskap om hur man bygger framgångsrika företag. Förutom att kunna se affären är det viktigt att du kan driva och inspirera till starkare entreprenörskap hos våra bolag. Då du har arbetat en längre tid har du också ett gediget nätverk inom Västmanland. I denna roll kommer du att arbeta 50 % inom Automation Regions verksamhet och resterande del inom Create.

Som person trivs du bäst med att arbeta med en hög grad av eget ansvar och att självständigt och i team jobba mot uppsatta deadlines. I din roll kommer du ha daglig kontakt med det nätverk som Create och Automation Region arbetar med. Det blir därför viktigt att du är framgångsrik i ditt sätt att samverka med andra samt att du genom ditt sätt att vinna förtroende både hos entreprenörer och våra samverkanspartners bidrar till våra bolags framgång.

Besitter du de här egenskaperna och vill arbeta i en organisation som varje dag med hög ambitionsnivå och framåtanda utvecklar framgångsrika företag, då hoppas vi att du hör av dig till oss!

Du söker tjänsten genom att skicka ditt cv och ansökan till ”apply@grimaldiab.se”. Frågor kan vändas till Märta Grimaldi på 073-684 41 15. Välkommen med din ansökan senast 22/10 2017.

Inläggstaggar: