Träffa Anna Harryson, affärscoach på Create

Anna har stor kunskap inom affärs- och produktutveckling. Hennes fokus ligger på IT-relaterad utveckling, tjänsteförpackning och affärsmodeller. Kombinationen av hennes erfarenheter gör Anna till en utmärkt generalist med bred kunskap.

I dagsläget arbetar Anna som managementkonsult på det egna konsultföretaget Profengy. Anna har tidigare arbetat som affärs- och produktutvecklare av webbtjänster både mot företag och privatpersoner och själv tagit fram tjänster från koncept till färdig produkt. Hon har även arbetat med finansiering gentemot företag på bank samt infrastrukturtjänster, såsom betalningar och säkerhetslösningar.

Jag utmanas av att följa och utveckla snabba tankar, människor och koncept till konkreta resultat.

Anna är en mycket driven och flexibel person som tidigare varit en uppskattad coach på Munktell Business School som är ett program för människor som vill utveckla sina affärsidéer. Hennes styrka är att både vara strategisk och operativ, en egenskap som entreprenörer känner igen och uppskattar.

 

Anna har en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning marknadsföring, har genomgått en Six Sigma-utbildning inom kvalitet och projektledning och är certifierad projektledare inom PRINCE 2. Hon har även en nybakad certifiering i Benefit Management från APMG-International.

 

Varför är du affärscoach i Create?
– Det är en fantastisk förmån att få arbeta med modiga människor som brinner för sin idé, alla coacher jobbar utifrån sina egna erfarenheter och jag utmanas av att följa och utveckla snabba tankar, människor och koncept till konkreta resultat.

Inläggstaggar: